Küçükkuyu bölgesinde yer alan binlerce ağacın hasatından toplanan zeytinlerden elde edilmektedir. Adatepe, Ayvacık yöreleri ve Kaz Dağının dik yamaçlarında yer alan ağaçlarda oluşan zeytin meyveleri, birbirini izleyen zeytin üretim basamakları, uyulması zorunlu ECOCERT denetimi altında takip edilerek, organik tarım ilkelerine uygun işlenmektedir. Zeytinin ağaçtan toplanmasından başlayarak , soğuk sıkım işleminin yapılması ve ısı kontrollü paslanmaz çelik tanklarda depolanması titizlikle kontrollü olarak gerçekleştirilmektedir. Serbest yağ asidi içeriği düşük ve flavonoid açısından zengin ürün elde etmedeki başarı bu işleyiş mekanizmasının titizlikle uygulanmasının kesin sonucudur. Asiditesi en fazla %0.8, peroksit düzeyi 20 meqO2/kg'den düşüktür.
ECOCERT SA (TR-OT-003)
Certificate No: 71861/Z-51537-2017
Organik Zeytinyağımız Almanya'da en iyi ilk 100 zeytinyağ arasına seçildi
SON DAMLAYA KADAR İLK GÜNKÜ TAZELİK
Gıda saklamaya uygun polyethilenden üretilmiş, basınca dayanıklı,sızdırmazlık özelliği yüksek ve hava ile teması olmayan özel torbalarda paketlenen zeytinyağı son damlasına kadar tazeliğini ve lezzetini koruyor.Darbeye dayanıklı torbası ve kilitli musluğu ile kullanımı son derece pratik olan bag in box ambalajda ezilme,dökülme,damlama gibi olumsuzluklar son derece enderdir. İster rafta,ister tezgah altında,ister kutusunda bag in box ambalaj ile zeytinyağınızı son damlasına kadar ilk günkü tazelik ve lezzetinde saklayabileceksiniz.Teneke ambalaj ile kıyaslandığında karbon salınımı ve çevreye zararı son derece kısıtlıdır.